feeling goood :P

jag har bestämt mig för att konvertera och bli svart :P ja var på en gospel/blueskonsert igår och va mycket skeptisk innan... för sånt lyssnar ju inte ja på varje dag precis.. men när dom satte igång ramla hakan ner på golvet och dom va totalt helgrymma.. dom lyckades få hela den vita tråkiga publiken att stå upp och gunga och sjunga med i gospelsångerna.

Så nu har ja fått klart för mig att det måste sitta nån specialmusikgen i det där mörka skinnet... vore ganska tufft att kunna spela gitarr som den där snubben igår.. men hursomhelst så kommer jag nog fortsätta att vara vit.. vi har ju ingen sol här mitt ute i öknen.. bara 15 minusgrader och snö... underbart...

pusspuss på alla, nu ska ja jobba på brorsans sudoku :D

Till Jesper

haha ok jag ska väl försöka bättra mig på den fronten.. din blogg går alldeles åt fel håll, så ja jag behöver nog ratta den lite ;)
och jag antar att du äntligen har bättrat dig när det gäller spelningslistor dårå :D för så gjorde du iaf inte när vi bodde hemma :D nu blir ja stolt över bror min, nån gång kommer du kanske till och med få lika bra musiksmak som jag också hahaha..

amishfolk... nä det kan ja inte påstå, men vi har gott om cowboys, mormoner och republikaner ;)

och ja jag tvättar min egen tvätt, och cissi och mamma, nu uppskattar jag ert jobb ännu mer än va ja gjorde tidigare, det är ju dyngtråkigt =P

pusspuss påre broder

audition

idag had vi audition for allstate choir, de basta i nevada.. intressant och nervost, det va svara grejer dom kravde, tur att jag bor hos en musiklarare sa jag fick lite lektioner innan..

det gick ganska bra tror jag, jag gjorde iallafall inte bort mig lika mycket som vissa andra gjorde :D sa nu far jag vanta anda till 19 feb innan vi far svaret.. jag haller tummarna iallafall :D

I lilla fallon?

Det har vart en kul vecka på alla sätt och vis.
Bland annat har vi faktiskt haft två besök av blivande(?) president barack obama och före detta president Bill Clinton, som kom för att göra lite PR för sig själv och för Hillary. Jag hade riktig tur med Bill och hittade en ledig stol i första raden, och jag fick både skaka hand och prata lite med honom.
När det gäller Obama så följde jag med Jerelle som skulle göra lite volontärarbete för honom, och det slutade med att jag också volontärade.. våran uppgift var att få igång publiken med hejarop och liknande, och som tack för det fick vi gå bacckstage och träffa och prata med honom efteråt :D så jag har skakat hand med två viktiga personer.. det är inte varje dag det händer i lilla fallon.

Sen är det kul att mamma, lilltok och david nu bokat biljetter för att komma över hit på påsklovet, ska bli dunderkul :P och veckan efter har anna bestämt sig för att komma ner och bo här en vecka :P

lovet är snart slut :O

nu ligger äntligen lite bilder uppe från Mellandagsre(s)an.. (haha den där va ju nästan kul)
Har haft lite problem med Bilddagboken och Blogg.se men nu mår dom bättre :D

Själv mår ja också bra och har haft en jättebra lov :P

Klockren dag igår som full av roliga citat:

jag förklarade vad midsommar var för en kompis och fick svaret "jaha, vi har inga högtider i juni förutom nationaldagen 4:e juli"

eller

"folk från frankrike ser ju helt missbildade ut.. precis som dom som jobbar på Walmart"

men klockrenast var linns beskrivning av Salem Al Fakir

"han har stort hår och ser ut lite som ett tandtroll"

hmm, ja förstår precis =D

tillbaka

nu är ja hemma från våran lilla rundtur. Tänkte berätta lite kortfattat..

Vi åkte hemifrån natten till den 26:e. skulle åka vid två på natten men av olika anledningar dröjde det till fem innan vi kom iväg.. eftersom ja aldrig gick och la mig så va ja rätt trött:P

menmen efter åtta timmar i bil var vi äntligen framme i los angeles. Det visade sig att hotellet vi bodde på bara var två kvarter från walk of fame, ganska centralt alltså:P vi drog ut till stranden och det var riktig sommarkänsla, trots attdet var annandagjul, och vi gick barfota vid strandkanten :P skumt.

Efter att ha hälsat på Rose's släkt som skröt i timtal om hur rika deras barn var så var det dags för walk of fame(den där kända gatan med alla stjärnor). Det var kulkul och vi mätte våra fotavtryck med några kändisars framförkinateatern.

Nästa dag åkte vi till Universal studios, där många många filmer spelas in. det var riktigt kul att se alla kända scener, från tex tillbaka till framtiden, desperate housewives, king kong, heroes, bruce almighty, jurassic park osv osv.

och lilla jag fick till och med skaka hand med svampbob fyrkant *stolt* hehe.

Sen såg vi en demonstration hur alla specialeffekter är gjorda, skithäftigt.

Dock så hade väl sällskapet kunnat vara bättre än marie som hatar nöjesparker och liknande och gick runt och sura hela dagen. men vafan ja hade iallafall kul :D

Nu ska jag göra klart min kladdkaka, så skriver mer senare.

RSS 2.0