mellanlandning

Är hemma tillfälligt mellan två roliga resor, så jag tänkte passa på att uppdatera lite grann. 

Jag kom precis hem från disneyland i Los Angeles där vi var med i en tävling med kören, vi gjorde väldigt bra ifrån oss och kom 2:a av 7 deltagare från hela landet.
Vi spenderade även två dagar på disneyland, vilket var roligt, men jag måste säga att euro disney i paris är mycket bättre, fler bra attraktioner och större.

Sen har jag ju hunnit med att fylla 18 också, och vill tacka för alla presenter och hälsningar jag har fått.
Jag bestämde mig för att ge mig själv en rejäl 18 års present i form av inspelningsutrustning till min blivande hemmastudio, men jag har tyvärr inte hunnit leka med den än.

Imorgon efter skolan är det dags att dra iväg till Hawaii med dansgruppen, där jag ska vara fotograf. det ska bli riktigt kul förhoppningsvis, och så kanske man kan bättra på solbrännan, det har inte hunnit bli alltför varmt här hemma i fallon än.


Hare gött allihopa.


tatoo

jadu jesper, det dröjer nog innan jag ändrar mig om att skaffa tatuering, det lär knappast hända :P iof sa väl du samma sak för ett tag sen om att skaffa en, så det verkar vara möjligt att ändra sig.

dock har jag ju som du sett följt ditt råd och skaffat längre hår, så du får va lite halvnöjd med mig tycker jag minsann. :D

RSS 2.0