get a life.. jo tack

jag är riktigt stolt över mig själv, igår under en lektion lånade jag en rullstol och målet var att slå mitt rekord.. 13 minuter på bakhjulen utan stödhjul..

ja lyckades inte bara slå det, jag slog det med mer än dubbelt :O

så nu lyder mitt nya rekord 29 minuter :D

petter och jag vi är goda vänner.. lalala

kom och tänka på den där jäkla reklamen nu när jag sitter och äter polly som min snälla mor hade med sig när dom kom över och hälsade på.. det är anledningen att det har vart ganska överdrivet tyst här ett tag.

får försöka komma tillbaks till nån slags bloggrytm nu, det har vart väldigt segt här ett tag nu..
iallafall så hade jag ett trevlarns påsklov med delar av familjen när vi cruisade runt i kalifornien för att sedan hamna till stressade upptagna kaliforniens motsats... fallon...

Men vi hade det trevligt här också, jocke hängde med på skolan, tjejerna blev tokiga när den blonda lilla sötnosen kom haha, och slutade med en konsert på skolan

jag spelade en av mina och jespers låtar tillsammans med jocke på trummor, en låt med sharon och sen testade jag och jerelle en ny låt, som blev mycket uppskattad... this pounding piece of me.. text och musik: mårten och mickis.. du kan känna dig stolt mickis, folket tyckte verkligen om den, vi filmade också, så du kan nog få höra hur det lät :D

sen måste jag passa på och fira min lille farfar, som fyllde år nu i veckan. grattis grattis din gamle gubbe :D haha ..det ska bli kul att träffa dig igen när ja kommer hem

sen var man ju som sagt tvungen att gå tillbaks till skolan igen efter ett trevligt lov (som dock inte innehöll så mycket sömn som min kropp ville ha, men vad annars har man historia och engelskalektioner till:)) dock kommer resten av terminen gå kanonfort.. varje helg fram till hemresan är fullbokad med resor, bland annat är det nu klart att jag ska till både los angeles och Hawaii(wohoo, det krävdes att jag fick åta mig jobbet "kostymansvarig" för dansteamet, men va fasen det är det väl värt :D:D )

Kul också att brorsan kommer hem från sin lilla resa till jönköping under sommaren, då får vi träffas en del, har ju inte blivit så mycket senaste året.

nu ska jag gå och lägga mig och fundera på vem tusan jag ska bjuda ut till Senior Prom, det finns ett par stycken att välja på.. gonatt gofnatt päronhatt som min lille bror brukar säga :P

Drumline och sushi

Var och kollade på en drumlinetävling igår. För er som inte vet vad det är så är det när mellan 20-40 personer spelar olika sorters trummor samtidigt som dom typ marscherar och bildar olika formationer. Låter måttligt kul innan man faktiskt ser det.. helgrymt. Det var en tävling som toms drumlinegrupp var med i men dom var typ yngst i fältet och när det kom upp i High Schoolålder så var det ruskigt imponerande.

I lunchpausen åkte vi till en sushiresturang eftersom dom tyckte att det var dags för mig att äta min första sushi. Och jag kan knappast säga att jag blev besviken, riktigt gott var det.

hipp hipp hurra

Jag sitter och äter en födelsedagskaka( den här gången hittade jag minsann en vettig anledning att äta kaka) för att fira min lille morfar som fyller 86 idag. dock beter han sig fortfarande som en ungdom, måste verkligen säga att jag beundrar din energi morfar.

Själv har jag dock tappat bort lite energi den här veckan, vilken har var mardrömsveckan nummer ett när det gäller läxor. Jag gjorde nio olika läxor i måndags kväll och elva igår kväll, så jag känner mig verkligen redo för ett smaskigt påsklov.

En riktigt trevlig krydda till det lovet är ju att jag får finbesök av Mamma , jocke och david, vilket förhoppningsvis ska bli dunderkul.


Paolo Nutini

För alla er Paolo Nutini-fans där ute, jag satt och lyssna på lite musik på hans myspace och när jag läste igenom hans blogg och hittade det här något underliga blogginlägget.


"THE LOSS OF THE G7 CHORD!


Temporary setback in the Paolo Nutini recording session as they discover that one of the chords to feature on the new album has been mislaid somewhere between Denver and New Orleans in America at the back end of 2007.
Paolo and the band are understandably worried by the disappearance of one of their favourite G chords and are appealing for information regarding its whereabouts.

"The last information we have about G7 is that it was used to finish the gig in Denver last year but wasn't needed again till arriving in the studio last week" an embarrassed Malky (guitar technician) told us today.

The disappearance was only discovered when guitarist Donny Little was jamming with a blues progression and fell off his stool due to a gaping hole in the music.

The big worry is that G7 decided to leave due to feelings of neglect, feeling undervalued in the shadow of more popular chords like C and E. He often spoke of a lifelong ambition to visit Nashville and that there should be plenty of opportunities there for a young ambitious chord like him. This might be some clue as to where he is and where the search should begin.

Both C and E minor are visibly diminished and unable to complete a cadence in his absence.
Paolo and the band would like to make an appeal to G7 to just give them a call and to let him know that "... nobody is angry with you. We just want to know that you're OK. D and your flat mate F sharp are missing you."

Vi får väl hoppas att det var nån skruv som var tillfälligt lös därinne och hoppas att han fortsätter att göra helgrym musik :P och för er som inte vet vem det är så måste ni kolla in hans musik.. http://www.myspace.com/paolonutini


Raise your hopeful voice you had a choice

För er som gillar mysiga filmer med härlig musik så är den irländska filmen Once ett måste om ni inte redan sett den. Klockren film med klockren musik. Om ni är för slöa för att leta upp filmen kan ni iallafall kolla in låten Falling slowly, som vann oscar för bästa låt.

fisk

tänkte bara berätta att jag mitt i allt usaande lyckats få en anställning på kolmården kommande säsong :D trevlarns trevlarns att fortsätta öppna grindar, och jag hoppas verkligen att dom inte ändrat regler angående gitarrer. och att allt roligt folk jobbar kvar :D

RSS 2.0